onsdag, september 02, 2009

"Pratar Emil skånska?"

Idag var ingen bra dag, ja, så kan vi väl säga för att sammanfatta det enklast. Kvällen blev dock mycket bättre tack vare Alex. Loggade in på MSN och möttes av videon nedanför - tittar man på den kan man inte låta bli att dra på smilbanden! Av fler än en orsaker ;)


Nu väntar en massa sidor i en bok på att bli lästa inför morgondagens två föreläsningar. Och sedan blir det nog att försöka sova, börjar redan 8.15. Men sedan slutar jag i för sig kl 11.00 och sedan har jag helg enda fram till tisdag.

4 kommentarer:

niffin sa...

Hahaha, detta var logik på högsta nivå!! XD

Thina sa...

Absolut! :D Hörde att Sverige sätter in åtgärder för att förbättra elvers mattekunskaper, kanske borde de satsa på geografi istället? Haha

Sarah sa...

Men.... (jag finner inte ord).

Alltså, detta är Postkodblablabla, det finns inga kuggfrågor. Vet ni att en plats vid namn Skåne existerar, och Malmö och Kristianstad ligger i just Skåne, så ÄR det svaret. Rickard kommer inte säga "tyvärr, Skåne är inget landskap, det var en kuggfråga, HAH-HAH!"
Bara lite logiskt tänkande (det kallar vi det här i Södern, i alla fall).

Det skrämmande här är ju att svensk undervisning verkligen är så dålig. Svenskar kanske inte tror det, men vi får minsann inte läsa oss så mycket om oss själva heller (nu vet ju iofs vilken fubbik som helst var Malmö och Krstd ligger, men ändå...).

Den här videon är det perfekta exemplet på varför jag hatar att bli kallad svensk. Skånsk eller inget!

Sandra B. sa...

Å herregud, haha :D